Regionale Rodeloperdag voor ondernemers in een sfeervol Kasteel Groeneveld

Voor het vijfde jaar op rij rolden de regionale bedrijvenverenigingen en gemeenten de rode loper uit voor ondernemers. Het evenement was deze keer in Baarn, met Kasteel Groeneveld als sfeervolle locatie. De regio beter leren kennen, elkaar informeren en inspireren en laten zien dat ondernemers hier gewaardeerd en welkom zijn. Dat is het doel van de jaarlijkse Rodeloperdag. Het was een geslaagde middag vol ontmoetingen, waaraan circa 200 ondernemers deelnamen.

In Kasteel Groeneveld werden de deelnemers verwelkomd door burgemeester Mark Roëll en Rini Goos, de regioambassadeur Noordwest van de ministeries van EZ en LNV. Daarna vertrokken vier bussen voor een tour langs zeer uiteenlopende bedrijven in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest of Woudenberg. Wethouders uit de regiogemeenten namen deel aan deze bustour. De Rodeloperdag is de kickoff naar de Dag van de Ondernemer, die elke 3e vrijdag van november plaats vindt.

Netwerkprogramma over thema Innovatie

Later op de middag startte een netwerkprogramma met Floris de Gelder, directeur van Made by Holland. Hij vertelde met veel enthousiasme over de plannen voor de herontwikkeling van het nabij gelegen Paleis Soestdijk en omringende landgoed. Made by Holland maakt van Soestdijk een platform voor innoverend en ondernemend Nederland. Innovatieve bedrijven komen hier in de schijnwerpers te staan, voor elkaar en voor het brede publiek. Daarnaast worden er top-evenementen en tentoonstellingen georganiseerd. Op Soestdijk komen zo monarchie en magie samen. Na dit aansprekende verhaal was er nog ruimte voor de deelnemers om te netwerken en nieuwe kennis of contacten op te doen.

De Rode Loper dag kwam tot stand dankzij samenwerking tussen de ondernemersverenigingen VAO, VAZ, VAB, de Federatie, VNO-NCW Eemland en alle regiogemeenten.

dag van de ondernemer

Met dank aan de medewerking van:

                  

Green Purchase informeert je over hoe de juiste verlichting en gezondheid van medewerkers gunstig kan beïnvloeden én over mogelijke besparingen en de Energie Investeringsaftrek.
Senta laat je ontdekken wat het DNA is van je bedrijf.
EBU informeert je over MKB-subsidies.
UOA biedt ondernemers gerichte opleidingen aan in de vorm van workshops, coaching én advies tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Purple Media helpt ondernemers vindbaar en succesvol te worden op het internet. Van website tot een algehele online marketing strategie.

 

De bussen bezochten de volgende acht bedrijven:

 

Voor een impressie van Rode Loperdag 2018, zie hieronder de foto’s

Bekijk hier meer foto’s van Rode Loperdag 2018