Baarn

Werklocaties van Baarn Drie Eiken Noordschil A1 N221 N414
<
Drie Eiken
>

Baarn ligt centraal tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. De  A1 en A27 en de aanwezigheid van een NS-station met een directe verbinding naar deze steden, maakt Baarn uitstekend bereikbaar. Het is dus niet vreemd dat Baarn bijzonder in trek is bij ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfslocatie die goed bereikbaar is en meer is dan alleen maar een pand om in te werken.

Baarn is

  • Door centrale ligging uitstekend bereikbaar
  • Hoge concentratie zakelijke dienstverlening
  • Ondernemersvriendelijk

Werklocaties
Bedrijventerrein De Drie Eiken
Het terrein is ruim opgezet en heeft het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen – bedrijventerreinen. Er is glasvezel en collectieve beveiliging. Op de Drie Eiken zijn onder andere Schneider-Electric, Aurobindo, VX Company, Huis voor Veiligheid van de Politievakbonden, Business Centrum Gooi en Van Wijnen Bouwgroep gevestigd.

Bedrijventerrein Noordschil
De Noordschil is volop in beweging en wordt opgeknapt en uitgebreid. Het is de thuisbasis van onder andere Nijhof Woonwarenhuis, Studio Baarn, Inproba en Prescan. Ook de Noordschil heeft het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen – bedrijventerreinen.

Succesvolle ondernemers
Succesvolle ondernemers weten Baarn goed te vinden. Dat deden ze al toen zij halverwege de 19e eeuw in het kielzog van het Koninklijk Huis in grote getalen naar Baarn trokken en daar hun kapitale villa’s bouwden. Wat ondernemers aantrekt is de ruimtelijke kwaliteit. Baarn is groen, bosrijk, schoon en rustiek. Dat zie je terug bij bekende Baarnse bestemmingen als Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld en Lage Vuursche. Ook binnen de bebouwde kom is die allure overal zichtbaar en voelbaar. Zonder arrogant te willen zijn, spreken wij in Baarn daarom over ‘Vorstelijk Baarn’: een authentiek en gastvrij dorp met stijl, allure en kwaliteit!

 

Platform Ondernemend Baarn (POB)
De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn.

Contact
Wil je verplaatsen, uitbreiden of vestigen in Baarn neem dan contact op met:
Jack van de Gevel, accountmanager bedrijven
T 06 34875632
E j.vandegevel@baarn.nl
I www.baarn.nl