Leusden

 

Werklocaties

Klik op een gebied voor meer informatie

Werklocaties van Leusden Leusden Achterveld De Plantage Ruige Veld / Speelkamp Princenhof 't Spieghel De Horst Ambachtsweg De Fliert Paardenmaat Buitenplaats Leusderend A1 A28 N301
<
Paardenmaat
>

Vanuit Leusden vinden de auto’s van Volkswagen, Audi, Porsche en Bentley hun weg naar de klant. Dat is niet voor niets, want Leusden ligt op knooppunt Hoevelaken, het centrale knooppunt van Nederland met verbindingswegen naar alle windstreken. Ook de hoofdkantoren van bouwmarkten Gamma en Karwei en AFAS ERP (Software) bevinden zich hier. AFAS heeft recent het nieuwe AFAS Experience Center ontwikkeld, waarin beleving en ICT een bijzondere rol spelen.

Waarom vestigen in Leusden?

  • Ligt centraal, direct aan de A28
  • Prettig en groen woonklimaat
  • Dichtbij Amersfoort en Utrecht
  • Persoonlijke benadering

Aantrekkelijke omgeving
Leusden biedt voor zowel grote als kleine, landelijk en internationaal opererende bedrijven een aantrekkelijk vestigingsklimaat, waarin ondernemers en overheid prettig met elkaar samenwerken. Voor u en uw werknemers combineert dit dorp aan het Valleikanaal een groene en kindvriendelijke woonomgeving met prima voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Hier vind je veel winkels en een stijgend cultureel aanbod. Inmiddels is ook het nieuwe AFAS theater voor langlopende musicals in gebruik genomen. Veel hoogopgeleiden vinden Leusden daarom een fijne woonplaats. Wees welkom!

Contact:
Overweegt u om uw bedrijf te vestigen in Leusden en heeft u daar vragen over?
Neem dan contact op met:
Caroline Peeters, accountmanager bedrijven
M C.Peeters@Leusden.nl
T 06-15029328
en/of
Alma Tukker, accountmanager bedrijven
M A.Tukker@Leusden.nl
T 06-46074943