Barneveld

Werklocaties

Klik op een gebied voor meer informatie

Werklocaties van Barneveld Terschuur Voorthuizen Kootwijkerbroek Barneveld Harselaar De Valk Briellaerd Tolboom Werklandschap Verbindingsweg Puurveen A1 A30
<
Harselaar
>

De gemeente Barneveld is een dynamische gemeente waar de bedrijvigheid jaar in, jaar uit groeit. De gemeente ligt in het hart van Regio FoodValley, dé internationale topregio voor kennis en innovatie op het gebied van gezonde en duurzame voeding. De gemeente Barneveld is daarom bij uitstek dé vestigingslocatie voor innovatieve bedrijven op het gebied van agrofood. Vanwege de centrale ligging – in het midden van Nederland – en de uitstekende bereikbaarheid, is Barneveld ook voor de transport- en logistieke sector een prima locatie.

Barneveld is

  • marktleider in de (innovatieve) pluimveesector
  • hét logistieke concentratiepunt, mede vanwege de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid
  • (voor de vierde keer op rij) MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland

Wie kip zegt, zegt Barneveld…

De gemeente Barneveld is wereldberoemd als het gaat om de pluimvee- en kalverensector. In Barneveld zijn diverse marktleiders op het gebied van stallenbouw, broedfaciliteiten, eiersorteermachines en –verwerkers gevestigd. Vanwege de centrale ligging in Nederland en de uitstekende bereikbaarheid via de A1, A30 en A12, is Barneveld uitgegroeid tot hét logistieke concentratiepunt in Regio FoodValley. De toekomstige verbetering van de aansluiting A1/A30, de aanleg van de Harselaartunnel, een nieuwe oostelijke rondweg rond Barneveld en een verdere verbetering van het openbaar vervoer maakt Barneveld tot een gewilde vestigingslocatie. Om de blijvende vraag naar bedrijfsruimte te kunnen accommoderen, ontwikkelt de gemeente verschillende bedrijventerreinen, zoals bijvoorbeeld het 20 hectare grote Harselaar-Zuid 1B met vestigingsmogelijkheden voor zwaardere milieucategorieën.

Contact

Overweegt u om uw bedrijf te vestigen in Barneveld en heeft u daar vragen over?
Neem dan contact op met:
Ondernemersloket Barneveld
Frits op de Haar
Tel. 0342-495888
E-mail: ondernemersloket@barneveld.nl
Website: www.barneveld.nl/ondernemen
www.josbarneveld.nl